Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bokføring i MOSS

Regnskapsarbeid = Bokføring

Bokføring handler om å lage økonomisk oversikt. Regnskapet er summen av alle transaksjonene som er bokført i en bestemt periode. Bokføring i Norge reguleres av Bokføringsloven. For mer informasjon om bokføring og registrering, kontakt autorisert regnskapsfører Siri Bjørgulfsen eller Torolf Arntsen på tlf: 69 24 39 10.

Er regnskap er enkelt!

I bokføringsloven defineres bokføring slik:
"Registrering i regnskapssystemet av transaksjoner og andre regnskapsmessige disposisjoner som direkte påvirker eiendeler, gjeld, egenkapital, inntekter eller kostnader."
Kan regnskap være enkelt?

Er bokføring spennende?

Vi synes alt som har med regnskap å gjøre er kjempespennende, men mange av våre kunder synes at bokføring er kjedelig. Våre oppdragsgivere benytter oss i forbindelse med regnskap, rådgivning,
lønn, skatt og inkasso.

Mange næringsdrivende synes regnskapsarbeidet er et ork. Likevel må f.eks. fakturering av varer og tjenester skje løpende. Våre fleksible systemer gjør at du kan utføre deler av regnskapsarbeidet selv, fra egen PC med egen skriver.
For mer informasjon om bokføring, kontakt autorisert regnskapsfører Siri Bjørgulfsen eller Torolf Arntsen på tlf: 69 24 39 10.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn