Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Fakturering

Det er viktig å få sendt ut salgsfakturaer straks varene er levert, det gir kortere effektiv kredittid. For næringsdrivende med kredittsalg er fakturering et fokusområde. Som regnskapsførere anbefaler vi at våre oppdragsgivere foretar det meste av dette selv.
"Fakturagrunnlag kan alle lage - da kan du også lage faktura og få den sendt til dine kunder"

UNI EHF faktura

Enkelt å sende regning med UNI24

Fordelen med UNI24 er at du kan sende regning til kundene fra din egen lokale pc (eller pad) - og straks fakturaen er ferdig, er tilsvarende inntekt salgsregistrert i ditt regnskap hos oss. Du fakturerer - vi dokumenterer og leverer momsoppgaven.

ADM-Senteret AS tilbyr fakturering, utsendelse av faktura, registrering i regnskap og purring / overføring til inkasso. Vi er oppdatert med alle nye formater for fakturering, se eget avsnitt om EHF faktura.
Hver oppdragsgiver hos ADM-Senteret har sitt eget design på sin faktura layout - gjerne med egen logo.

Ved fakturering registreres salg med momsbehandling og kundefordringene i regnskapet elektronisk. I integrasjon med regnskapssystemet, tilbyr vi full overvåking av fordringsmassen. For mer informasjon om fakturering, eller kontakt autorisert regnskapsfører Torolf Arntsen på tlf: 69 24 39 10.

Integrert fakturering - oppgradert løsning i 2016 - ekte "sky teknikk"

Vi tilbyr våre kunder integrert fakturering. Det betyr at våre kunder selv fakturerer sine kunder via vårt økonomisystem. Når regningen er sendt kunden, registreres fakturaen i regnskapet. Dette skjer automatisk. Fordelen med dette systemet er at våre klienter slipper mye tidskrevende dobbeltarbeid med føring av sitt regnskap.

Ved å benytte Adm Senteret til fakturering oppnår næringsdrivende følgende fordeler:

        Gjør det enkelt - Gjør det selv

- og husk at du har regnskapsfolk tilgjelgelig i bakgrunn

Se info

Offentlige kunder? Vi har EHF-faktura

Dersom du har kommune, eller andre offentlige kunder, kan det bli krevd at du leverer fakturaen elektronisk, rett inn i etatens signeringsløsning. Dette har vi løsninger for. Klikk for info

Krav til en faktura - og andre salgsdokumenter som kassebong

Nærmere info

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn