Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Foretaksservice Firmaetablering

Starte firma? - sammen med andre - eller for deg selv ?

De fleste som etablerer seg som firma eller næringsdrivende, har en god gjennomtenkt grunn og en skikkelig forretningsidé for oppstart av eget firma. Man har håp og tro på fremtidig suksess for konseptet og for arbeidet. Dessuten er man bevisst for at det kreves stor innsats, gjerne utover ordinær arbeidstid.

Flere selskapsformer

I Norge er det flere aktuelle måter å organisere seg på i oppstarts- eller driftsfasen. Typisk vil det være forskjell på å starte "helt for seg selv" - eller om du har en eller flere samarbeidspartnere som du ønsker å eie og drive sammen med.

En Gründer i oppstartsfasen

- har som regel hodet fylt opp med å tenke på produkt og markedsføring. Og det er viktig at fokus hele tiden er på å få salg og produktlevering i gang. Derfor kan det være lett å glemme at norske myndigheter er utrolig interessert i hva du driver med. Såsnart du har etablert et firma, har du lagt grunnlaget for at skattemyndighetene krever rapporter. De økonomiske forholdene skal innrapporteres ganske omgående til Skatteetaten, NAV og statistisk Sentralbyrå. Dette blir langt enklere fra 2017, og da trenger du

Enkle råd

for oppstart og økonomisk administrasjon: Glem NUF, glem ANS og glem DA.
Vårt råd er:  Lag deg et Aksjeselskap!

Vi kan hjelpe det med å etablere selskapet ditt.
Klikk for hva vi må ha med ved registreringen

Starte Enkeltpersonforetak eller et lite Aksjeselskap

Visste du at: Det ikke er nødvendig med styremedlemmer dersom du eier et AS alene?

Informasjon om å starte AS uten revisor

Se også informasjon om å slette selskap.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn