Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Lønn

Lønn er komplisert. For mindre bedrifter kan det være krevende å holde seg oppdatert på forskrifter og rutiner. Derfor lønner det seg å overlate hele, eller deler av arbeidet med lønn til oss. Våre medarbeidere er til enhver tid oppdatert på endringer i regelverket som gjelder lønn. For mer informasjon om lønn, kontakt autorisert regnskapsfører Siri Bjørgulfsen på telefon: 69 24 39 11.

Lønnsavregning

Lønn består av fastlønnsavtaler, timelister, lønnslipper, lønnsavregning osv. Det er få ting på en arbeidsplass som er viktigere enn lønn. Feilaktig lønnavregning skaper unødvendige konflikter. Derfor kan det være greit å overlate arbeidet med lønnsavregningen til oss. Vårt lønnssystem garanterer sikker lønnsavregning, skattetrekk og OTP beregning. Våre oppdragsgivere får alle spesifikasjoner, og kan selv signere lønnslistene direkte i sin egen nettbank

Lønnsslipp

Hver lønnsslipp sendes til den ansatte på e-post som er kryptert og passord beskyttet. Dette sørger for at sikkerheten til personvernet er tilfredsstillende ivaretatt

Naturalytelser etc

Det er lett å gå seg vill i regelverket om fordeler i arbeidsforhold. Vi får stadige spørsmål om skatteplikt av forskjellige slags tillegg til lønn eller andre fordeler. Vi er oppdatert på regelverket, og vi har kraftige oppslagsverk for dokumentasjon av bakgrunnen for vår rådgivning på området for lønn, avgift og skatt.

Fordeler med outsourcing av lønn

Overlater du arbeidet med lønn til oss får du en enklere hverdag. Bedriften sender lønnsgrunnlaget til oss og vi tar oss av resten. Ved å benytte oss til kjøring av lønn oppnår du følgende fordeler:

Lån i arbeidsforhold.

Arbeidsgivere som gir lån til ansatte må passe på å beregne renter av lånet etter satser som myndighetene bestemmer hvert år. Dersom arbeidtaker får "rentefritt" lån, skal rentesatsen innberettes som naturalytelse, og arbeisgiver må betale arbeidsgiveravgift av rentefordelen.
Normrenten for beskatning av rimelig lån hos arbeidsgiver er fastsatt til 2,25 % for mars og april 2013.

Visste du at:

Samlet brutto lønn til alle arbeidsaktive lønnstakere i Norge er en million milliarder kroner
Sum gjeld i norske personlige selvangivelser er to millioner milliarder kroner
Sum pensjon fra Folketrygd og andre pensjonskasser er 234 milliarder kroner

Fra og med 2014 blir det ikke sendt ut 'Skattekort' lenger. Løsningen blir at arbeidsgiver selv laster ned skatteopplysningene for sine ansatte. Det kalles 'Skattetrekksmelding'

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn