Personvernerklæring og samtykke til bruk av data 

Det er viktig for oss å overholde gjeldene lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. I tillegg til denne generelle personverneklæringen reguleres personvernet gjennom våre oppdragsavtaler og databehandleravtale som vi har med alle våre klienter. 

I denne personvernerklæringen informerer vi deg om hvordan vi samler inn og behandler slike data. Personvernerklæringen angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettstedet vårt, hva vi bruker dem til, dine rettigheter og at du kan kontakte oss dersom det er noe du lurer på.

1. Ansvarlig for innsamling av data

Nettstedet er ansvarlig for innsamling, bearbeiding og bruk av dine personlige opplysninger. Du kan når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg eller gjøre bruk av retten du har til å sperre, endre eller slette dataene.

Dersom du har spørsmål til oss angående registrerte persondata eller annet innen personvern, vennligst kontakt oss.

2. Innsamling, bearbeiding og bruk av personlige opplysninger

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

  1. I forbindelse avtalt oppdrag behandler vi personopplysninger, dette er også regulert i oppdragsavtalen og databehandleravtalen som vi har med alle våre klienter.
  2. Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn telefonnummer epost adresse og evt personopplysninger som følge av henvendelsen. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er noen ganger nødvendig for å hjelpe deg med det du lurer på.
  3. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler. Vi ivaretar imidlertid ditt personvern ved at vi kun bruker opplysninger til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Videre sletter vi personopplysninger som samles inn via nettsiden daglig.

Opprettelse av kundekonto

For alle kunder som vi har en oppdragsavtale med opprettes en kundekonto. Informasjon som lagres på denne kundekontoen kan til enhver tid listes opp og oversendes til deg slik at du kan redigere evt personopplysninger, eller angi ønske om å motta nyhetsbrev når det er tilgjengelig.

Bruk av data hos tredjepart

Når du bruker vår nettside, sendes også anonymiserte opplysninger om hvordan du bruker nettsiden til tjenester som Facebook, Google Analytics og tilsvarende. Disse dataene samles inn via informasjonskapsler og datapiksler, og brukes til å vise deg relevante annonser eller innhold basert på produkter du har kikket på, lagt i handlekurven eller kjøpt, og for å måle effekten av slike annonser. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler på vårt nettsted.

Mekke Media, org nr 950 895 837 er leverandør av programvare for vårt nettsted. Vi har en databehandleravtale med Mekka som regulerer partenes rettigheter og plikter ihht GDPR.

3. Behandlingens formål og hjemmel 

Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre oppdrag på vegne av deg som klient hos oss. og som er regulert i vår oppdragsavtale og databehandleravtale som vi har med alle våre klienter.

4.Hvilken type personopplysninger samles inn?

Vi samler inn navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra nettstedet vårt kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.

Vi samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger. 

Sensitive personopplysninger som eventuelt legges inn i vårt lønnssystem reguleres av vår oppdragsavtale og databehandleravtale.

Våre samarbeidspartnere har forpliktet seg til å håndtere personopplysninger i henhold til GDPR, EUs personvernlovgivning.

5.Hvor lenge tar vi vare på dine personopplysninger? 

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter, samt for å sikre dekning av eventuelle rettskrav. Nettstedet lagrer kun informasjon i EU/EØS-land og i godkjente land iht GDPR.

Informasjon blir ikke videreformidlet til andre formål enn det som er oppgitt i denne erklæringen. Du kan til enhver tid kreve innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg, og be oss korrigere, slette eller sende deg opplysningene i et maskinlesbart format. Du vil også ha oversikt over dine opplysninger på din profil på nettsidene.

 

6. Rettigheter til dine personopplysninger

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine: 

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at ADM-Senteret AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring