Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Regnskapsføring for tannleger

ADM-Senteret og iCount for tannleger.

Fra nettsiden intellicount.no:

"Med bruk av iCount regnskapsprogram integrert mot din nettbank og Opus Dental, blir hovedvekten av bilag automatisk bokført. Her er det tid og penger å spare!"

"Der dere tidligere betalte regninger i nettbank, for så å betale regnskapsfører for å føre dette i regnskapet, skjer det nå automatisk og samtidig i regnskapet. Du betaler i nettbank via Intellicount, og får regnskapsføringen automatisk med på kjøpet. Omsetning og innbetalinger fra kunder hentes rett fra Opus Dental og inn i regnskapet med få tastetrykk. Selvfølgelig ligger det betydelige besparelser i dette.
Vårt konsept tilpasser vi uansett til dine ønsker. Du får et regnskap som er løpende oppdatert."

Systemet passer for tannleger med OPUS pasientsystem. Det kreves at man er ryddige og alltid ajour med sine regnskapsdokumenter, Pasient og banktransaksjoner oppdateres slik at det forutsettes at man har fullstendig og løpende kontroll på sin virksomhets bankkonto for pasientinnbetalinger og næringskostnder.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om regnskapshjelp for tannlegere.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn