Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Selvangivelse er SKATTEMELDING:

"Informasjon om årlige inntekter minus utgifter og eiendeler og gjeld akkumulert."
Alle personer og bedrifter må levere selvangivelse. Nei - ikke på papir med på nett. Dette danner til sammen grunnlaget for hvor mye det enkelte skattesubjekt skal bidra til samfunnet med ved å betale i skatt på formue og inntekt. Alle som har en formue eller inntekt er pliktig til å levere en selvangivelse. Systemet med selvangivelse ble innført allerede i 1911 og har derfor overlevd i 100 år.

Klargjøring for årsoppgjør

Selvangivelse skal leveres til Skatteetaten. En selvangivelse skal inneholde alle beløp som er innberettet fra:

+ Alle andre økonomiske gevinster og tap man har hatt enten i næring, som selskap eller personlig.

Selvangivelse for lønnstakere og næringsdrivende

Selvangivelse for lønnstakere og pensjonister kan leveres automatisk. Det vil si at det forslaget som Skatteetaten sender ut, ansees som korrekt dersom man ikke foretar seg noe.Likevel er det nødvendig å sjekke alle opplysninger og fradrag. Hvert år kommer det nye skatteregler som man må sette seg inn i.
Vi kan hjelpe lønnstakere med utfylling av selvangivelse. Det kan lønne seg i lengden.

Før man kan utarbeid selve selvangivelsen, må regnskapet være avstemt, det vil si klargjort for årsoppgjør.
Her er tips og rutiner for dette.

Selvangivelse for næringsdrivende kan være et relativt komplisert dokument å utarbeide. Det vil si: det er som regel flere dokumenter og skjemaer.
Selv om du kan fylle selvangivelsen, næringsoppgaven, personinntektsskjema, bilskjema, osv. selv, er det spørsmål om du heller bør fokusere på din egen kjernevirksomhet., det kan være du går glipp av viktige fradrag.

For mer informasjon om tjenester relatert til selvangivelse, fyll gjerne ut kontaktskjemaet, eller send en e post til adm(krølla)adm.no

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn